top of page

HBO WO STAGE

Stageplek of afstuderen bij Over Verkeer en Meer

Ben je HBO en/of WO student van een opleiding in verkeerskunde, mobiliteit, planologie, civiele techniek en ben jij op zoek naar een interessante, uitdagende plek voor jouw stage, onderzoek of afstudeerstage? Dan komen wij graag in contact met jou. 

Bij Over Verkeer en Meer bieden we stageplekken aan voor verschillende opleidingen. We hechten veel waarde aan stagiaires en afstudeerders. Want we vinden het heel erg belangrijk dat studenten goed worden opgeleid in de praktijk. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt van ons en natuurlijk ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarom begeleiden we jou actief tijdens je stage.

Tijdens je stage ervaar je natuurlijk ook hoe het is om te werken bij Over Verkeer en Meer. We kijken er dan ook naar uit om samen met jou te kijken naar jouw mogelijkheden voor na jouw studie. 

Heb je zelf ideeën over hoe wat je wilt onderzoeken of aan wilt werken? Dat waarderen we zeker! In overleg met elkaar vinden we de stage die helemaal past bij wat jij zoekt. Je bent van harte welkom! Alleen kom je ver. Samen kom je verder. 

Wil je meer weten over wat jouw mogelijkheden zijn bij Over Verkeer en Meer? Neem dan contact op met Willem of Mente. Zij beantwoorden jouw vragen en vertellen je graag meer. 

Willem de Haan 
willem@oververkeerenmeer.nl of 06 - 207 650 57

 

Mente Bonestroo 
mente@oververkeerenmeer.nl of 06 - 310 279 14 

bottom of page